NECESSITES AJUDA?

Les top preguntes més freqüents

Preguntes freqüents: Treient dubtes, simplificant respostes. La teva guia instantània cap a la claredat.

Què és el surfskate?

El surfskate és un tipus de monopatí dissenyat per a simular el moviment del surf al carrer. Es caracteritza per tenir un eix davanter amb major capacitat de gir que els monopatins convencionals. Aquesta característica permet realitzar moviments i girs més semblants als quals s'experimenten en practicar surf sobre una taula en l'aigua. Aquesta llibertat de moviment permet a les persones participants en les nostres sessions gaudir de les taules des del primer minut.

El surfskate s'ha tornat popular com una forma d'entrenament creuat per a surfistes, ja que permet practicar i millorar habilitats d'equilibri, coordinació i maniobres relacionades amb el surf. També és una activitat recreativa i esportiva per dret propi, apreciada per aquells que busquen la sensació de surfear sobre l'asfalt.

Per a quina edat està dissenyat Més enllà del Surfskate?

Aquest taller és per a tothom, petits i adults. L'edat mínima per a participar és de 4 anys i està dirigit a tots els grups d'infantil, primària i secundària. Els objectius de les sessions s'adapten a l'edat del grup. La capacitat màxima de les sessions és de 30 participants, sempre en grups de la mateixa edat.

Es necessiten proteccions per a l'extraescolar?

Efectivament, per a l'extraescolar necessitarem casc i proteccions de genolls i colzes. Recomanem roba còmoda i calçat pla tipus “all star o Vans”.

L'activitat és adequada per a persones amb mobilitat reduïda?

Si, cada participant trobarà la forma que més li agradi per a desplaçar-se en el surfskate.

Contacta'ns per a parlar del teu cas en particular, Estarem encantades!

Espai necessari per a les sessions?

Una pista poliesportiva, el pati o qualsevol superfície plana pavimentada o asfaltada.

Es necessita casc per al taller Més enllà del Surfskate?

A l'ésser una primera presa de contacte amb el surfskate no anirem dempeus, d'aquesta manera no és necessari l'ús de casc o proteccions.

L'activitat és adequada per a persones amb diversitat funcional ?

Hem realitzat sessions amb AIF (Asperger Eivissa i Formentera), escola Lexia a Barcelona i han estat un èxit. El surfskate és un esport inclusiu per naturalesa. Contacta'ns per a parlar del teu cas en particular, Estarem encantades!

Contacta'ns

  * Tots els camps són requerits
  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
  Responsable del tractament: Pol García De Armengol
  Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i, si ens autoritza, l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
  Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/a.
  Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
  Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
  Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició a l'el seu tractament. Dades de contacte per a exercir els seus drets: hola@livetoride.es
  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional en la nostra Política de Privacitat.