Horari extraescolar

En la nostra activitat extraescolar de surfskate inclusiu promovem l’esport per a totes les persones.

Què és el SURFSKATE?

És una modalitat de monopatí en la qual l’eix davanter permet la realització de maniobres iguals a les que es fan quan es practica surf en l’aigua. Aprenem a patinar i a surfear sense mullar-nos.

Què aprendrem?

La paciència, la superació personal, la perseverança i el respecte són valors fonamentals que guien les nostres sessions. En cada trobada, el nostre enfocament principal és que els alumnes aprenguin i es diverteixin.

La nostra filosofia d’ensenyament es basa en la companyonia. Considerem que l’èxit no sols es mesura en el progrés individual, sinó també en la capacitat dels nostres alumnes per a millorar i fer costat als seus companys. Busquem fomentar una competència saludable, on l’impuls col·lectiu ens porti a tots a millorar junts.

Surfskate actividades Eventos de promoción deportiva
Surfskate actividades Eventos de promoción deportiva
Surfskate actividades horario extraescolar

Desenvolupament de Qualitats Físiques i Coordinatives

En les nostres sessions, els alumnes experimenten millores significatives en la seva motricitat global des d’una perspectiva innovadora. Tradicionalment, estem acostumats al desplaçament frontal, però en moure’ns en SURFSKATE, adoptem una posició lateral, la qual cosa ens planteja un desafiament molt interessant.

L’equilibri, la lateralitat, la força, l’agilitat i la resistència són qualitats físiques i coordinatives que es treballen en totes les nostres sessions.

Què proposem?

Una sessió setmanal d’una hora, en grups que pot anar des d’un mínim de 6 participants fins a un màxim de 15. Durant el període de maig a octubre.

Existeix la possibilitat d’ampliar les hores de l’activitat en cas d’una major demanda.

Per a quina edat?

L’activitat està dissenyada per a participants a partir de 6 anys. Es faran grups de primària i secundària separats. Es poden fer sessions per als pares i mares.

Recursos materials

Material necessari: casc, genolleres i colzeres. És opcional l’ús de proteccions de nina.

Disposem d’un patí/surfskate per alumn@, cons i material didàctic per a la realització de l’activitat.

Espai necessari

És el pati de l’escola o zona asfaltada i el gimnàs o zona a cobert per a poder realitzar activitats complementàries els dies de pluja

Contacta'ns

  * Tots els camps són requerits
  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
  Responsable del tractament: Pol García De Armengol
  Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i, si ens autoritza, l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
  Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/a.
  Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
  Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
  Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició a l'el seu tractament. Dades de contacte per a exercir els seus drets: hola@livetoride.es
  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional en la nostra Política de Privacitat.