MAS. Més enllà del Surfskate en horari lectiu

MAS és un taller d’esport inclusiu dissenyat per a grups de 30 persones (màxim) a partir de 5 anys, siguin quals siguin les seves capacitats. Té una durada aproximada d’una hora. En les nostres sessions descobrirem aquest nou material.

Realitzarem jocs col·laboratius compartint el material. Explorarem les múltiples possibilitats de moviment que ens ofereix el surfskate. Les situacions motrius que presentem inclouran a tots.

Surfskate actividades Eventos de promoción deportiva
Surfskate actividades horario extraescolar
Surfskate actividades Eventos de promoción deportiva

Surfsakte en horari lectiu

PresentemMAS: Més Allà del Surfskate. Un taller d’esport inclusiu per a tots, amb o sense diversitat funcional, que realitzem en horari lectiu i dins dels centres educatius.

Promovem l’esport com una activitat font de benestar, creant un espai en el qual totes les persones participants se sentin còmodes per a expressar-se damunt de la taula, no volem que ningú quedi fora.

Públic destinatari

Aquest taller és per a tothom, petits i adults. L’edat mínima per a participar és de 5 anys i està dirigit a tots els grups de primària, secundària i infantil5. Els objectius de les sessions s’adapten a l’edat del grup. La capacitat màxima de les sessions és de 30 participants, sempre en grups de la mateixa edat.

Més de 5000 participants ens avalen.

Objectius:

– Presentar el surfskate com un esport inclusiu.

– Fomentar l’esport no competitiu.

– Promoure l’activitat física per a tots, amb i sense diversitat funcional.

– Potenciar la integració i interacció social dels col·lectius més vulnerables.

– Millorar la salut de les persones participants mitjançant l’activitat física.

– Donar a conèixer al professorat el surfskate com una eina pedagògica.

Desenvolupament de les sessions:

Les sessions tenen una durada aproximada d’una hora per grup. Realitzarem jocs col·laboratius compartint el material. Explorarem les múltiples possibilitats de moviment que ens ofereix el surfskate. Les situacions motrius que presentem inclouran a tots.

Recursos humans

L’activitat serà dirigida per un monitor titulat. Serà necessària la presència del tutor/a del grup o del professor/a d’educació física. En els casos en els quals hi hagi alguna persona del grup amb un alt grau de dependència, serà necessari que sigui present la seva persona de suport habitual.

Recursos materials

Tot el material necessari serà proporcionat per Live To Ride.

Això inclou tant el material didàctic necessari per a dur a terme el taller (cons, pilotes de tennis, etc.) com els surfskates.

Es requereix una zona llisa i plana, pavimentada o asfaltada. Aquests últims són d’última generació en el mercat, garantint la millor experiència possible.

Es recomana als assistents usar roba còmoda i calçat pla.

 
També es realitza el taller fora dels centres educatius. S’ha dut a terme en diversos esdeveniments de promoció esportiva per a ajuntaments com: Sant Antoni de Portmany, Consell comarcal del Lluçanés, Olot, Eivissa, Sant Josep de sa Talaia, Sant Jordi de Ses Salines i molts més.

Contacta'ns

  * Tots els camps són requerits
  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
  Responsable del tractament: Pol García De Armengol
  Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i, si ens autoritza, l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
  Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/a.
  Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
  Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
  Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició a l'el seu tractament. Dades de contacte per a exercir els seus drets: hola@livetoride.es
  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional en la nostra Política de Privacitat.