Surfskate-esport inclusiu

NOSALTRES

Viure per a muntar, viure per a jugar i viure per a compartir.

Aquests són els conceptes essencials que han donat forma a l’enfocament professional del nostre director tècnic i fundador, Pol García d’Armengol.

Amb una llicenciatura en ciències de l’activitat física i l’esport, recolzada per més de 10 anys d’experiència en l’àmbit de l’activitat física i l’esport inclusiu, ha integrat aquests principis en la base fonamental de la seva labor.

“Surfskate: més que un esport, una aventura inclusiva que trenca barreres i crea connexions.”

Surfskate actividades Eventos de promoción deportiva

ELS VALORS DE L'ESPORT

Què ens aporta el surfskate?

El surfskate inclusiu a les escoles no sols promou una experiència emocionant i divertida, sinó que també pot generar beneficis significatius per a la dinàmica grupal i enfortir el vincle entre els participants.

Accessibilitat

Fomentem un entorn que sigui accessible per a persones de totes les edats, habilitats i nivells de destresa, permetent que tots gaudeixin del surfskate.

Col·laboració

Fomentem la col·laboració i el suport mutu dins de la comunitat, perquè els skaters s'ajudin entre si, comparteixin coneixements i experiències, i creuen un ambient inclusiu.

Diversitat

Celebrem la diversitat en la comunitat surfskate, reconeixent i valorant les diferències individuals, ja sigui en termes d'habilitats, gènere, edat o origen.

Apoderament

Brindem oportunitats perquè cada individu se senti empoderat a través del surfskate, promovent la confiança en si mateix i la superació personal.

Respecte

Promovem un ambient respectuós on cada persona sigui tractada amb cortesia i consideració, independentment del seu nivell d'habilitat o experiència en el surfskate.

Adaptabilitat

Reconeixem i ens adaptem a les necessitats individuals, facilitant la participació de totes les persones, independentment de les limitacions físiques o habilitats específiques.

Accessibilitat

Accessibilitat

Fomentem un entorn en el qual les persones de totes les edats, habilitats i nivells de destresa, se sentin segures permetent que totes gaudeixin del surfskate.

Diversitat

Diversitat

En les nostres sessions promovem la inclusió. Celebrem la diversitat en la comunitat surfskate, reconeixent i valorant les diferències individuals, ja sigui en termes d'habilitats, gènere, edat o origen.

Respecte

Respecte

Promovem un ambient respectuós on cada persona sigui tractada amb cortesia i consideració, independentment del seu nivell d'habilitat o experiència en el surfskate.

Col·laboració

Col·laboració

Fomentem la col·laboració i el suport mutu dins les nostres sessions, perquè els surfskaters es diverteixin ajudant-se, compartint coneixements i experiències.

Apoderament

Apoderament

Brindem oportunitats perquè cada participant se senti empoderat a través del surfskate, promovent la confiança en si mateix i la superació personal.

Adaptabilitat

Adaptabilitat

Reconeixem i ens adaptem a les necessitats individuals, facilitant la participació de totes les persones, independentment de les limitacions físiques o habilitats específiques.

EL QUE OFERIM

Les nostres Activitats

Submergeix-te en dues emocionants activitats: “Més enllà del Surfskate” per a tots els nivells, i “Extraescolar de Surfskate Inclusiu” per a diversió sense límits. Uneix-te i llisca’t cap a noves aventures i amistats inoblidables sobre rodes.

Benvinguts a la diversió inclusiva!

Més enllà del Surfskate

Més de 3000 mil participants han viscut aquesta experiència.

“MES” és un taller d’esport inclusiu per a totes les edats a partir de 4 anys.

Grups de màxim 30 participants de la mateixa edat.

Per a tothom, tingui o no diversitat funcional. En casos amb un alt nivell de dependència haurà de ser present la seva persona de suport habitual.

Sessió d’una hora aproximadament per grup.

Aportem material didàctic i Surfskates d’última generació.

Necessitem una superfície plana pavimentada.

Estudiem tots els casos per a poder incloure a tothom en les nostres sessions.

Esdeveniments de promoció esportiva Descobreix el Surfskate inclusiu.

Adaptem el nostre taller Més enllà del Surfskate a les necessitats de cada esdeveniment. Volem que tothom conegui el surfskate inclusiu.

Realitzem diferents formats de portes obertes perquè tota la família pugui descobrir el surfskate. Ens adaptem a les necessitats de cada esdeveniment.

Estem encantats de col·laborar en jornades esportives que promoguin l’activitat física, la diversitat i l’esport inclusiu.

Podem realitzar masterclass per a grups tancats o portes obertes perquè tothom pugui provar el surfskate.

Extraescolar de surfskate inclusiu.

Una activitat extracurricular amb molta consciència. Creem espais i moments segurs en els quals totes les persones puguin gaudir practicant esport.

Promovem l’autosuperació i la competició amb un mateix. Aprenem com la perseverança, la paciència i la pràctica ens acosten als nostres objectius.

Vam mostrar als nostres alumnes que podem gaudir de l’esport sense haver de competir, sense que unx perdi o guanyi. Compartint material i coneixements podem aprendre i millorar tots junts.

Presentem una activitat d’una hora a la setmana en la qual ho passarem genial jugant mentre aprenem la tècnica del surf, del snow i del skate.

+
30000


participants

+
500


centres

+
170

comunitats
autònomes

+
50

estrelles
a Google

¿Alguna Suggerència?

Si tens una idea en la qual puguem participar, explica’ns-la!

RESENYES

read our blog

BLOG

#zikzag_carousel_668df91106901 .slick-arrow:before, #zikzag_carousel_668df91106901 .slick-arrow:after { border-color: #222222; } #zikzag_carousel_668df91106901 .slick-arrow{ background-color: #222222; }#zikzag_carousel_668df91106901 .slick-arrow:hover { background-color: #989898; } #zikzag_carousel_668df91106901 .slick-arrow:hover:after, #zikzag_carousel_668df91106901 .slick-arrow:hover:before { border-color: #989898; }