Esdeveniments de promoció esportiva Descobreix el Surfskate inclusiu.

Adaptem el nostre taller Més enllà del Surfskate a les necessitats de cada esdeveniment. Volem que tothom conegui el surfskate inclusiu.

Realitzem diferents formats de portes obertes amb l’objectiu de presentar el surfskate com a esport inclusiu i promoure que tothom conegui els avantatges de la seva pràctica. Ens adaptem a les necessitats de cada esdeveniment, buscant oferir una experiència inclusiva i accessible per a totes les persones participants.

Col·laborem en jornades esportives que promouen l’activitat física, la diversitat i l’esport inclusiu. Això podria incloure esdeveniments locals, competicions, festivals esportius o altres iniciatives que fomentin la participació i la integració de diverses comunitats.

Surfskate actividades horario extraescolar
Surfskate actividades Eventos de promoción deportiva
Surfskate actividades Eventos de promoción deportiva

Esdeveniments de promoció esportiva

Col·laborem en jornades esportives que promouen l’activitat física, la diversitat i l’esport inclusiu. Això podria incloure esdeveniments locals, competicions, festivals esportius o altres iniciatives que fomentin la participació i la integració de diverses comunitats.

Oferim la possibilitat de realitzar masterclass per a grups tancats o portes obertes perquè qualsevol persona interessada pugui provar el surfskate.

Les masterclass estan dissenyades per a oferir sessions més enfocades i detallades. Podem estudiar amb més profunditat i adaptar-nos, més si és possible, als casos amb diversitat funcional per a poder incloure a totes les persones en les nostres dinàmiques de grup. En aquestes classes, els participants poden submergir-se en aspectes específics del surfskate, aprofundint en tècniques avançades, trucs o perfeccionant habilitats particulars; o tenir una atenció especial per a fer els primers passos amb seguretat en el món sobre rodes. Aquestes sessions són ideals per a aquells que desitgen un enfocament més intensiu i personalitzat, ja sigui que estiguin començant o buscant millorar habilitats existents.

En aquesta proposta els grups són d’edats similars per a poder presentar objectius que siguin assequibles i estimulants per a totes les persones participants.

D’altra banda, les portes obertes estan destinades a qualsevol persona, independentment del seu nivell o capacitat. Aquestes sessions tenen un objectiu clar: estan dissenyades per a ser inclusives i accessibles per a totes les persones participants. Aquí, cada persona pot experimentar el surfskate d’una manera més lliure. És una oportunitat perfecta per a aquelles persones que vulguin provar el surfskate per primera vegada, així com per a aquells que simplement desitgin gaudir de l’activitat sense haver de seguir les directrius d’una sessió més estructurada.

Oferim opcions que s’adaptin a totes les habilitats i interessos, des d’aquells que busquen un aprenentatge més profund i específic fins aquells que desitgen submergir-se en una experiència més relaxada i lliure, sense importar el seu nivell inicial en el surfskate.

En resum, el nostre enfocament en esdeveniments de promoció esportiva cerca difondre la inclusió a través del surfskate, adaptant-nos a diferents contextos i audiències perquè més persones puguin conèixer i gaudir d’aquesta activitat. Si tens alguna pregunta més específica o si hi ha algun detall en particular que t’agradaria explorar, no dubtis a preguntar.

Ens encantarà formar part del teu esdeveniment!

Público destinatari

La nostra activitat és per a tothom, petits i adults. L’edat mínima per a participar és de 4 anys. Els objectius de les jornades s’ajusten a l’edat de les persones participants. Ens adaptem a les necessitats de cada esdeveniment.

Més de 3000 participants ens avalen.

Objectius:

– Presentar el surfskate com un esport inclusiu.

– Fomentar l’esport no competitiu.

– Promoure l’activitat física per a tots, amb i sense diversitat funcional.

– Potenciar la integració i interacció social dels col·lectius més vulnerables.

– Millorar la salut de les persones participants mitjançant l’activitat física.

– Donar a conèixer el surfskate com a eina pedagògica.

Desenvolupament de l’activitat:

Depenent del format de la jornada esportiva realitzarem activitats més o menys extenses en el temps. Realitzarem jocs col·laboratius compartint el material. Explorarem les múltiples possibilitats de moviment que ens ofereix el surfskate. Les situacions motrius que presentem inclouran a tots.

Recursos humans

L’activitat serà dirigida per un monitor titulat. En els casos en els quals hi hagi alguna persona amb un alt grau de dependència, serà necessari que sigui present la seva persona de suport. En grups grans comptem amb la col·laboració de diversos professionals del sector per a poder cobrir les necessitats de cada situació.

Espai

Es requereix una zona llisa i plana, pavimentada o asfaltada. Pot ser des d’una plaça a una pista poliesportiva, no adaptem a l’espai.

Recursos materials

Tot el material necessari serà proporcionat per Live To Ride. Això inclou tant el material didàctic necessari (cons, pilotes de tennis, etc.) com els surfskates. Aquests últims són d’última generació en el mercat, garantint la millor experiència possible.

Es recomana als assistents usar roba còmoda i calçat pla.

Contacta'ns

  * Tots els camps són requerits
  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
  Responsable del tractament: Pol García De Armengol
  Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i, si ens autoritza, l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
  Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/a.
  Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
  Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
  Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició a l'el seu tractament. Dades de contacte per a exercir els seus drets: hola@livetoride.es
  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional en la nostra Política de Privacitat.